Decib Administraties heeft goede ervaringen met het kantoor van Korver en Van Essen te Amsterdam. Mr. R. Korver werkt voor ondernemers, zelfstandigen met een vrij beroep en particulieren. En dit op verschillende rechtsgebieden. Onder andere op het gebied van het arbeidsrecht, vennootschapsrecht en het overeenkomstenrecht. Voor een uitgebreidere beschrijving van deze diensten en de rechtgebieden verwijzen wij u naar de website korver-vanessen.nl.

Aan ondernemers bieden zij de mogelijkheid om in een gesprek van één uur à € 100,00 excl. btw de belangrijkste juridische aspecten van uw onderneming te inventariseren. Op deze wijze wordt snel inzichtelijk óf en op wélke gebieden het wenselijk is om tot aanpassingen binnen uw onderneming te komen. In de meeste gevallen is het voor het kantoor goed mogelijk om een kostenopgaaf te geven van de te verwachten werkzaamheden. Leidt het gesprek tot een vervolgopdracht, dan zullen de kosten voor het gesprek worden gecrediteerd indien er sprake is van een opdracht met een een tijdsbesteding van ten minste vier uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch (020 - 5357565) of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met hen contact opnemen. Vermeldt u even dat u via Decib Administraties komt om in aanmerking te komen voor het speciale tarief van het oriënterende gesprek?

Actueel nieuws

  • Compensatie voor rentederivaten mkb'ers laat weer op zich wachten
    ABN AMRO en Rabobank hebben opnieuw vertraging opgelopen bij de afwikkeling van de affaire met rentederivaten in het mkb. Dat constateert de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het derde voortgangsrapport over de kwestie.
  • Waar gaat de bonje bij Eneco precies over?
    Woensdag doet de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam uitspraak over de machtsstrijd binnen Eneco. De werknemers, vertegenwoordigd door hun ondernemingsraad, staan daarin tegenover de Raad van Commissarissen.
  • Banken passen uitzondering bonusregel verkeerd toe
    Banken en verzekeraars maken verkeerd gebruik van de uitzonderingen op het bonusplafond van 20 procent van het salaris. Zij geven bepaalde medewerkers een hogere bonus, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is.