Decib Administraties heeft goede ervaringen met het kantoor van Korver en Van Essen te Amsterdam. Mr. R. Korver werkt voor ondernemers, zelfstandigen met een vrij beroep en particulieren. En dit op verschillende rechtsgebieden. Onder andere op het gebied van het arbeidsrecht, vennootschapsrecht en het overeenkomstenrecht. Voor een uitgebreidere beschrijving van deze diensten en de rechtgebieden verwijzen wij u naar de website korver-vanessen.nl.

Aan ondernemers bieden zij de mogelijkheid om in een gesprek van één uur à € 100,00 excl. btw de belangrijkste juridische aspecten van uw onderneming te inventariseren. Op deze wijze wordt snel inzichtelijk óf en op wélke gebieden het wenselijk is om tot aanpassingen binnen uw onderneming te komen. In de meeste gevallen is het voor het kantoor goed mogelijk om een kostenopgaaf te geven van de te verwachten werkzaamheden. Leidt het gesprek tot een vervolgopdracht, dan zullen de kosten voor het gesprek worden gecrediteerd indien er sprake is van een opdracht met een een tijdsbesteding van ten minste vier uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch (020 - 5357565) of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met hen contact opnemen. Vermeldt u even dat u via Decib Administraties komt om in aanmerking te komen voor het speciale tarief van het oriënterende gesprek?

Actueel nieuws

  • Atos brengt bod van 4,3 miljard uit op AEX-fonds Gemalto
    ​Digitaal beveiliger Atos heeft een bod van 4,3 miljard euro uitgebracht op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Gemalto. Dat maakte de Franse onderneming maandagavond bekend.
  • Olie duurst sinds 2015 door kapotte pijpleiding
    Een kapotte oliepijpleiding heeft de prijs voor een vat ruwe Brent-olie opgestuwd tot het hoogste niveau sinds juni 2015. De prijs voor een vat Brent-olie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, liep aan het einde van de middag op tot...
  • 'Schaf sollicitatieplicht werkloze oudere af'
    De sollicitatieplicht voor 55-plussers in de bijstand zou vervangen moeten worden door de voorwaarde om vrijwilligerswerk op te pakken. Dat schrijft Nationale DenkTank, een stichting die zich elk jaar met een groep jonge academici buigt over een...