Achterstanden? Problemen met de Fiscus? Beslagleggingen? In het verleden heeft ons kantoor meerdere malen cliënten van dienst kunnen zijn die problemen hadden met hun administratie en bijvoorbeeld belastingachterstanden. In veel van deze gevallen dachten clienten dat het probleem niet te verhelpen was, echter in de praktijk is veel mogelijk.

Laat u niet ontmoedigen door hoge dwangbevelen, neem contact op met ons kantoor, en bespreek de situatie. Het is wel zo dat wij dit soort projecten in de regel tegen 50% vooruitbetaling doen.

Het gaat meestal om:

 • Achterstanden in de boekhouding (meerdere jaren)
 • Betalingsproblemen door oa slecht betalende debiteuren
 • Door persoonlijke omstandgheden niet in staat geweest om orde op zaken te stellen


Neem contact op met Decib, wellicht zijn uw problemen minder groot dan u denkt en krijgen we uw bedrijf weer in balans.

Actueel nieuws

 • Compensatie voor rentederivaten mkb'ers laat weer op zich wachten
  ABN AMRO en Rabobank hebben opnieuw vertraging opgelopen bij de afwikkeling van de affaire met rentederivaten in het mkb. Dat constateert de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het derde voortgangsrapport over de kwestie.
 • Waar gaat de bonje bij Eneco precies over?
  Woensdag doet de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam uitspraak over de machtsstrijd binnen Eneco. De werknemers, vertegenwoordigd door hun ondernemingsraad, staan daarin tegenover de Raad van Commissarissen.
 • Banken passen uitzondering bonusregel verkeerd toe
  Banken en verzekeraars maken verkeerd gebruik van de uitzonderingen op het bonusplafond van 20 procent van het salaris. Zij geven bepaalde medewerkers een hogere bonus, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is.