Achterstanden? Problemen met de Fiscus? Beslagleggingen? In het verleden heeft ons kantoor meerdere malen cliënten van dienst kunnen zijn die problemen hadden met hun administratie en bijvoorbeeld belastingachterstanden. In veel van deze gevallen dachten clienten dat het probleem niet te verhelpen was, echter in de praktijk is veel mogelijk.

Laat u niet ontmoedigen door hoge dwangbevelen, neem contact op met ons kantoor, en bespreek de situatie. Het is wel zo dat wij dit soort projecten in de regel tegen 50% vooruitbetaling doen.

Het gaat meestal om:

 • Achterstanden in de boekhouding (meerdere jaren)
 • Betalingsproblemen door oa slecht betalende debiteuren
 • Door persoonlijke omstandgheden niet in staat geweest om orde op zaken te stellen


Neem contact op met Decib, wellicht zijn uw problemen minder groot dan u denkt en krijgen we uw bedrijf weer in balans.

Actueel nieuws

 • Atos brengt bod van 4,3 miljard uit op AEX-fonds Gemalto
  ​Digitaal beveiliger Atos heeft een bod van 4,3 miljard euro uitgebracht op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Gemalto. Dat maakte de Franse onderneming maandagavond bekend.
 • Olie duurst sinds 2015 door kapotte pijpleiding
  Een kapotte oliepijpleiding heeft de prijs voor een vat ruwe Brent-olie opgestuwd tot het hoogste niveau sinds juni 2015. De prijs voor een vat Brent-olie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, liep aan het einde van de middag op tot...
 • 'Schaf sollicitatieplicht werkloze oudere af'
  De sollicitatieplicht voor 55-plussers in de bijstand zou vervangen moeten worden door de voorwaarde om vrijwilligerswerk op te pakken. Dat schrijft Nationale DenkTank, een stichting die zich elk jaar met een groep jonge academici buigt over een...