Soms is het wenselijk om een buitenlandse rechtspersoon op te richten, bijvoorbeeld omdat een internationaal karakter (naar buiten toe) gewenst is. Decib Administraties heeft contacten in o.a. Londen om voor u de juiste rechtspersoon te kunnen oprichten.

Te denken valt aan:

 • Euro BV
  De Euro BV bestaat uit een Nederlandse werkmaatschappij, de Commanditaire Vennootschap (CV) met daarboven een Engelse BV, ofwel een Ltd (= Holding). Deze Euro BV is snel op te zetten, in de regel binnen enkele dagen. In een Euro BV is het vermogen zakelijk en privé volledig gescheiden.
 • Jersey Trust
  Deze bestaat uit: Een Nederlandse Commanditaire Vennootschap (CV), hierin spelen de bedrijfsactiviteiten plaats. De aandelen van deze CV zijn in handen van een Ltd, deze worden ondergebracht in een Jersey-Trust, op het Britse kanaaleiland Jersey. Men kent daar op bepaalde punten zelfs een sterker bankgeheim dan in Zwitserland. De aandeelhouders van de Ltd zijn anoniem.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor te Haarlem.

NB: Indien u snèl een BV wilt opzetten, bent u bij ons aan het goed adres, wij kunnen een versneld traject aanbieden dat begeleid wordt door een internationaal werkende accountant.

Opgelet:
Ook bij een LTD is gewoon het wettelijke dga loon van toepassing! In verband met de nieuwe bv wetgeving zullen veel ondernemers nu ook kiezen voor de Nederlandse BV omdat nu net als bij de LTD geen kapitaal storting meer verplicht is.

Actueel nieuws

 • Atos brengt bod van 4,3 miljard uit op AEX-fonds Gemalto
  ​Digitaal beveiliger Atos heeft een bod van 4,3 miljard euro uitgebracht op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Gemalto. Dat maakte de Franse onderneming maandagavond bekend.
 • Olie duurst sinds 2015 door kapotte pijpleiding
  Een kapotte oliepijpleiding heeft de prijs voor een vat ruwe Brent-olie opgestuwd tot het hoogste niveau sinds juni 2015. De prijs voor een vat Brent-olie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, liep aan het einde van de middag op tot...
 • 'Schaf sollicitatieplicht werkloze oudere af'
  De sollicitatieplicht voor 55-plussers in de bijstand zou vervangen moeten worden door de voorwaarde om vrijwilligerswerk op te pakken. Dat schrijft Nationale DenkTank, een stichting die zich elk jaar met een groep jonge academici buigt over een...