Laat u niet uit het veld slaan door alle negatieve berichten, natuurlijk moet u als ondernemer niet de ogen sluiten voor het feit dat het momenteel slechter met de economie gaat, echter blijf een probleem in uw onderneming zien als een uitdaging.

Decib Administraties beschikt over een goed netwerk van financieel specialisten die u mogelijk verder kunnen helpen bij het vinden van de juiste financiering voor uw bedrijf. Te denken valt aan:

 • Extra kapitaal behoefte i.v.m. de groei van uw onderneming
 • Bedrijfshypotheken
 • Rekening courant krediet


In veel gevallen zal een ondernemersplan benodigd zijn, Decib kan u op dit gebied van dienst zijn. Vaak komt het voor dat ondernemers tegen de bureaucratie aanlopen als het om het verstrekken van financieringen gaat. Een BKR registratie bijvoorbeeld kan wel eens voor een probleem zorgen. Toch is het niet altijd zinloos bij ons te informeren van wat wel en niet mogelijk is, immers er is veel mogelijk, meer dan u denkt.

Actueel nieuws

 • Randstad-topman: 'Voer bodemtarieven in voor zzp'ers'
  Het kabinet moet bodemtarieven invoeren voor zzp'ers om uitholling van het sociale stelsel te voorkomen. Dit zegt topman Jacques van den Broek van uitzendreus Randstad dinsdag in Het Financieele Dagblad (FD).
 • Overheid haalt honderden miljoenen euro's meer autobelasting op
  De overheid heeft vorig jaar honderden miljoenen euro's meer belasting opgehaald bij autobezitters. De Belastingdienst kon meer geld innen, doordat Nederlanders meer auto's kochten. Bovendien steeg het gemiddelde tarief per verkochte nieuwe auto.
 • Minister Hoekstra: De bal ligt nu bij Italië
  Het is goed en belangrijk dat de Europese Commissie als handhaver van de Europese begrotingsregels stappen onderneemt als lidstaten zich niet aan de regels houden, vindt minister Wopke Hoekstra van Financiën.