Laat u niet uit het veld slaan door alle negatieve berichten, natuurlijk moet u als ondernemer niet de ogen sluiten voor het feit dat het momenteel slechter met de economie gaat, echter blijf een probleem in uw onderneming zien als een uitdaging.

Decib Administraties beschikt over een goed netwerk van financieel specialisten die u mogelijk verder kunnen helpen bij het vinden van de juiste financiering voor uw bedrijf. Te denken valt aan:

 • Extra kapitaal behoefte i.v.m. de groei van uw onderneming
 • Bedrijfshypotheken
 • Rekening courant krediet


In veel gevallen zal een ondernemersplan benodigd zijn, Decib kan u op dit gebied van dienst zijn. Vaak komt het voor dat ondernemers tegen de bureaucratie aanlopen als het om het verstrekken van financieringen gaat. Een BKR registratie bijvoorbeeld kan wel eens voor een probleem zorgen. Toch is het niet altijd zinloos bij ons te informeren van wat wel en niet mogelijk is, immers er is veel mogelijk, meer dan u denkt.

Actueel nieuws

 • Duurzame kleren kopen: Hoe moeilijk (en duur) is dat nu echt?
  Als consument kun je niet weten of dat ene T-shirt door onderbetaalde arbeiders is gemaakt in slechte omstandigheden, of met sterk vervuilende milieueffecten. Klopt dat wel? "We zijn geneigd om zo ons eigen gedrag goed te praten."
 • Vicepremier Italië: 'Nieuwe financiële regelgeving na Europese verkiezingen'
  Matteo Salvini, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier, verwacht dat de uitslagen van de Europese Parlementsverkiezingen de weg vrijmaken voor nieuwe financiële regelgeving. Deze moeten ervoor zorgen dat Italië niet constant tegen het...
 • Gebruik duurste medicijn op aarde goedgekeurd
  De FDA, de Amerikaanse overheidsinstelling die de kwaliteit van voedsel en medicijnen controleert, heeft vrijdag het duurste medicijn ter wereld goedgekeurd. Het medicijn dat een dodelijke babyziekte moet tegengaan, zal ruim 2,1 miljoen dollar (ruim 1,8...