Decib werkt met een klein aantal medewerkers, waarbij wij de service en kwaliteit continu in de gaten houden. Een van van onze grootste troeven is onze vaste prijzen, dus geen uurtarieven, of vage eindnota.

Wij willen een langdurige relatie met onze clienten, op basis van wederzijds en persoonlijk vertrouwen, een boekhouder kost geld, maar kan u ook geld opleveren. Wij kloppen dus niet alleen uw bonnen in. wij bekijken uw cijfers als de spiegel van uw bedrijf. Cijfers geven ook aan wat u dient te veranderen aan uw bedrijfsvoering als ze er niet goed uitzien.

Betrokkenheid en een vertrouwensrelatie vormen de basis voor onze dienstverlening. Aan onze vaste klanten bieden wij dan ook al jaren fiscaal advies.
Decib Administraties wil een zo volledig mogelijk dienstenpakket aanbieden, aangepast aan de behoefte van onze cliënt. Dit bereiken wij door:

 • Up-to-date know-how
 • Onze nieuwste hardware en software
 • Snel, flexibel en vooral efficiënt te werken.

Actueel nieuws

 • Duurzame kleren kopen: Hoe moeilijk (en duur) is dat nu echt?
  Als consument kun je niet weten of dat ene T-shirt door onderbetaalde arbeiders is gemaakt in slechte omstandigheden, of met sterk vervuilende milieueffecten. Klopt dat wel? "We zijn geneigd om zo ons eigen gedrag goed te praten."
 • Vicepremier Italië: 'Nieuwe financiële regelgeving na Europese verkiezingen'
  Matteo Salvini, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier, verwacht dat de uitslagen van de Europese Parlementsverkiezingen de weg vrijmaken voor nieuwe financiële regelgeving. Deze moeten ervoor zorgen dat Italië niet constant tegen het...
 • Gebruik duurste medicijn op aarde goedgekeurd
  De FDA, de Amerikaanse overheidsinstelling die de kwaliteit van voedsel en medicijnen controleert, heeft vrijdag het duurste medicijn ter wereld goedgekeurd. Het medicijn dat een dodelijke babyziekte moet tegengaan, zal ruim 2,1 miljoen dollar (ruim 1,8...