Decib werkt met een klein aantal medewerkers, waarbij wij de service en kwaliteit continu in de gaten houden. Een van van onze grootste troeven is onze vaste prijzen, dus geen uurtarieven, of vage eindnota.

Wij willen een langdurige relatie met onze clienten, op basis van wederzijds en persoonlijk vertrouwen, een boekhouder kost geld, maar kan u ook geld opleveren. Wij kloppen dus niet alleen uw bonnen in. wij bekijken uw cijfers als de spiegel van uw bedrijf. Cijfers geven ook aan wat u dient te veranderen aan uw bedrijfsvoering als ze er niet goed uitzien.

Betrokkenheid en een vertrouwensrelatie vormen de basis voor onze dienstverlening. Aan onze vaste klanten bieden wij dan ook al jaren fiscaal advies.
Decib Administraties wil een zo volledig mogelijk dienstenpakket aanbieden, aangepast aan de behoefte van onze cliënt. Dit bereiken wij door:

 • Up-to-date know-how
 • Onze nieuwste hardware en software
 • Snel, flexibel en vooral efficiënt te werken.

Actueel nieuws

 • Atos brengt bod van 4,3 miljard uit op AEX-fonds Gemalto
  ​Digitaal beveiliger Atos heeft een bod van 4,3 miljard euro uitgebracht op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Gemalto. Dat maakte de Franse onderneming maandagavond bekend.
 • Olie duurst sinds 2015 door kapotte pijpleiding
  Een kapotte oliepijpleiding heeft de prijs voor een vat ruwe Brent-olie opgestuwd tot het hoogste niveau sinds juni 2015. De prijs voor een vat Brent-olie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, liep aan het einde van de middag op tot...
 • 'Schaf sollicitatieplicht werkloze oudere af'
  De sollicitatieplicht voor 55-plussers in de bijstand zou vervangen moeten worden door de voorwaarde om vrijwilligerswerk op te pakken. Dat schrijft Nationale DenkTank, een stichting die zich elk jaar met een groep jonge academici buigt over een...