Decib werkt met een klein aantal medewerkers, waarbij wij de service en kwaliteit continu in de gaten houden. Een van van onze grootste troeven is onze vaste prijzen, dus geen uurtarieven, of vage eindnota.

Wij willen een langdurige relatie met onze clienten, op basis van wederzijds en persoonlijk vertrouwen, een boekhouder kost geld, maar kan u ook geld opleveren. Wij kloppen dus niet alleen uw bonnen in. wij bekijken uw cijfers als de spiegel van uw bedrijf. Cijfers geven ook aan wat u dient te veranderen aan uw bedrijfsvoering als ze er niet goed uitzien.

Betrokkenheid en een vertrouwensrelatie vormen de basis voor onze dienstverlening. Aan onze vaste klanten bieden wij dan ook al jaren fiscaal advies.
Decib Administraties wil een zo volledig mogelijk dienstenpakket aanbieden, aangepast aan de behoefte van onze cliënt. Dit bereiken wij door:

 • Up-to-date know-how
 • Onze nieuwste hardware en software
 • Snel, flexibel en vooral efficiënt te werken.

Actueel nieuws

 • Compensatie voor rentederivaten mkb'ers laat weer op zich wachten
  ABN AMRO en Rabobank hebben opnieuw vertraging opgelopen bij de afwikkeling van de affaire met rentederivaten in het mkb. Dat constateert de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het derde voortgangsrapport over de kwestie.
 • Waar gaat de bonje bij Eneco precies over?
  Woensdag doet de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam uitspraak over de machtsstrijd binnen Eneco. De werknemers, vertegenwoordigd door hun ondernemingsraad, staan daarin tegenover de Raad van Commissarissen.
 • Banken passen uitzondering bonusregel verkeerd toe
  Banken en verzekeraars maken verkeerd gebruik van de uitzonderingen op het bonusplafond van 20 procent van het salaris. Zij geven bepaalde medewerkers een hogere bonus, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is.