Aministratiekantoor Decib, Debet en Credit in Balans.
Welkom op onze website. Iemand die voor Decib Administraties kiest, is zich ervan bewust dat de boekhouding in de eerste plaats een instrument is waarop zij zich baseren om het beleid te bepalen. Met andere woorden uit de boekhouding van voorgaande jaren conclusies trekken naar de toekomst. Decib Administraties helpt u daarbij en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij verwerken namelijk uw boekhouding tegen een vast tarief per maand, zo heeft u ook een betere kijk op uw vaste lasten.

U kunt voor een indicatie van de prijzen even verderop de site kijken. Vraag nu een vrijblijvend een offerte aan! Opgelet, wellicht kan de prijs voor u lager uitvallen, neem voor meer zekerheid daarover direct contact met ons op.

Verder heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding de boekhouding te voeren, wij kijken met u mee, en corrigeren indien nodig als u het niet goed doet. Wilt u echter helemaal niets meer met uw administratie te maken hebben, dan is dat ook geen probleem, voor een vaste prijs per maand kunt u deze werkzaamheden in zijn geheel uitbesteden.

Decib, uw boekhouder werkt als erkend en ervaren deskundig belastingconsulent met BECON-nummer 392.200 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34206393.

Onze laatste leveringsvoorwaarden zijn van maart 2013.

Decib is vooral actief in de regio Noord- en Zuid-Holland en de provincie Utrecht maar onze clientèle bevinden zich inmiddels ook al over de grenzen. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag en op vrijdagochtend. Zaterdagen zijn wij gesloten, maar op zondag kunnen klanten op afspraak langskomen.

Actueel nieuws

  • Duurzame kleren kopen: Hoe moeilijk (en duur) is dat nu echt?
    Als consument kun je niet weten of dat ene T-shirt door onderbetaalde arbeiders is gemaakt in slechte omstandigheden, of met sterk vervuilende milieueffecten. Klopt dat wel? "We zijn geneigd om zo ons eigen gedrag goed te praten."
  • Vicepremier Italië: 'Nieuwe financiële regelgeving na Europese verkiezingen'
    Matteo Salvini, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier, verwacht dat de uitslagen van de Europese Parlementsverkiezingen de weg vrijmaken voor nieuwe financiële regelgeving. Deze moeten ervoor zorgen dat Italië niet constant tegen het...
  • Gebruik duurste medicijn op aarde goedgekeurd
    De FDA, de Amerikaanse overheidsinstelling die de kwaliteit van voedsel en medicijnen controleert, heeft vrijdag het duurste medicijn ter wereld goedgekeurd. Het medicijn dat een dodelijke babyziekte moet tegengaan, zal ruim 2,1 miljoen dollar (ruim 1,8...